Jezik je živ. Negujmo ga!

slider2

Jezik je živ. Negujmo ga!

Večina se z učenjem tujega jezika nazadnje sreča v srednji šoli ali najkasneje v času študija. Vse preveč ljudi pa pozablja, da je jezik živ! Seveda to ne pomeni, da bo nekega dne vstal in odkorakal, to samo pomeni, da se jezik, tako kot ljudje, ki ga govorimo, ves čas spreminja in nadgrajuje. Pojavljajo se nove besede, medtem ko stare izginjajo, materni govorci jezika skrbimo za stalno uvajanje novih elementov.

Kaj pa to pomeni za vse, ki se učimo tuji jezik?

Ker nismo v stalnem stiku z maternimi govorci tujega jezika in ne živimo v tistem okolju, je zelo težko ostati na tekočem z vsemi novostmi, ki jih vsakodnevno prinaša jezik. Vsak dan se naš materni jezik namreč nezavedno oblikuje in spreminja, mi ga podzavestno shranjujemo v svoj spomin. Zato je potrebno naše znanje tujih jezikov redno osveževati s tečaji. Izvajalci tečajev so namreč redno v stiku s tujim jezikom tako preko tujih govorcev kot tudi t.i. “potapljanja” v tujo kulturo, kar pomeni, da je njihova “različica” jezika veliko bolj sveža od naše.

leksim1

Dodatna prednost tečajev je tudi ta, da so ti prilagojeni za specifične potrebe tečajnikov. Zato obstajajo tako tečaji konverzacije kot tudi priprave na maturo, tečaji za vodilne v podjetju in tečaji, primerni za vse, ki v kratkem načrtujete pot v tujino.

Na tečaju tako dobite točno tiste informacije o jeziku, ki jih zares potrebujete. V našem podjetju nudimo tako individualne kot tudi skupinske tečaje v manjših ali večjih skupinah, zaradi česar lahko tako vsebino kot tudi ceno povsem prilagodimo in našim tečajnikom ponudimo točno to, kar potrebujejo.

Kontaktirajte nas za povsem brezplačno in neobvezujočo ponudbo in si zagotovite mesto na enem od naših tečajev.