POSLOVNA ANGLEŠČINA

NIŽJE STOPNJE – prej niste potrebovali angleščine, zdaj pa se boste morali oglašati na telefone, pošiljati maile in sprejemati goste v angleščini? V kratkih, 20- ali 30-urnih tečajih se naučimo osnovnega sporazumevanja in fraz v poslovnem jeziku.

VISOKE STOPNJE – tečaj prilagodimo vaši panogi, širimo in nadgrajujemo besedišče, ki je relevantno v vašem poslu, delamo na tekočem izražanju (fluency) in odpravljamo morebitne napake, ki se pojavljajo v slovnici.

Cilj tečaja je izboljšati vaše znanje poslovnega jezika skozi širitev besedišča, piljenje veščin poslovne korespondence, relevantnih tematskih sklopov (pogajanja, sestanki, predstavitve,…) in veliko pogovora (igre vlog – pogajanja, prodaja, predstavitve,..). Tečaj prilagodimo vašim potrebam in v skladu z vašimi željami oblikujemo ustrezen program. Obnovimo tudi znanje slovnice. Po koncu tečaja boste govorili bolj sproščeno, razpolagali boste z večjim naborom besed, postali boste bolj samozavestni, izboljšali boste natančnost izražanja ter pri govorjenju postali bolj sproščeni.

[contact-form-7 404 "Not Found"]